Qui som

Foto Josep MartorellMoltes gràcies per a visitar la meva web. Som en Josep Martorell, un pollencí orgullós de ser mallorquí. Vaig neixer a l any 1975 i sempre he viscut a Mallorca.

Professionalment

Sempre he estat vincul.lat al món comercial i les vendes. La meva experiència professional és del sector immobiliari i compto amb quasi 15 d´anys  d´experiència i se me dona molt bé. Vaig començar amb les vendes just sortir de la facultat, i al temps que trobava la fòrmula de “com fer-ho per vendre” i tractar als clients per a mantenir rel.lacions a llarg plaç, vaig ser testimoni del creixement immobiliari més gros de les darreres dècades.

He treballat onze anys anys a la Immobiliaria Sol de Port de Pollença (solmallorca.com) i actualment gestiono les vendes a la Immobiliaria Prestige de Pollença (prestigevillas.com).

He participat en projectes de consultoria per Quake Ventures SL (una empresa nàutica de creació al 2011 www.quakejet.com),  la firma d´arquitectura i gestió de projectes (abitaremallorca.com), estic en actiu com a consultor de negoci al grup immobiliari de la familia Palmer Estades(palmerpremium.es i palmerinmobiliaria.com).

Acadèmicament

He estudiat el Programa Avanzado de Dirección General per IE, Executive Master in Marketing and Sales per ESADE & SDA Bocconi, Postgrau en Direcció de Marketing per la UOC, i Llicenciat en Dret per la UIB.

Personalment

Les meves grans aficions són la música, l´esport, la cuina i les rialles.  Toc la guitarra i el baix elèctric i cant,  he estat membre actiu en un parell de formacions mallorquines….. música de guitarres i renou……. M´encanta la mar i navego amb una piragua de mar en fer bon temps; en d´hivern caminar per Serra Tramuntana és de lo millor qui hi ha. Soc instructor d´spinning i simplement hi disfruto. Els meus amics me diven que som molt bon cuiner, de fet tenc un ingredient secret que es diu “carinyo” (ja veig que no és tan secret si està aquí escrit). Som conversador, curiós i m´encanta riure i contar acudits. Si tens alguna pregunta més, sempre podem fer un cafetet (que sigui fort, curtet i bo)….