abr. 22

¿Qué fa a una marca poderosa?(I)

Etiquetes:

marcasEstimat lector, me faries un favor?
Pensa amb les teves marques favorites…. 1,2,3 ¿quines són?

Vaig fer la mateixa pregunta a la meva dona, na Maria, i aquí les seves respostes:
TOUS, Carolina Herrera, les cremes de Lancome, Pastas Gallo (varen ser d´una forma molt ràpida i molt poc pensada juntament amb les seves raons)
Tous: per un disseny simple i juvenil
CH: Elegància, encara que siguí cara, m´encanta
Lancome: Perquè lleven les arrues (després de dir-m´ho se va posar a riure)
Pastas Gallo: Perquè és la més bona i ho he aprés de ca meva.

És tot molt simple: tots tenim associacions a les marques que ens agraden més i un perquè (generalment perquè és més bo que els altres). El que és comú, que na Maria tenia molt clar dins el seu cap un benefici de la marca. Si testassim amb molta gent, tal vegada trobaríem que molta gent comparteix associacions positives. Per tant, el objectiu per a crear una marca poderosa, es tenir un benefici rel.levant i únic dins la ment dels seus consumidors. Fes-la prova, pensa en les teves marques preferides, i pensa perquè ho són. La resposta és sempre molt simple i molt clara.

Si anam a analitzar les respostes de na Maria, de Tous hi destaca el disseny, Carolina Herrera és associada amb elegància; Lancome amb les seves propietats lleva arrues; i Pastas Gallo, per tradició familiar que se vincula amb superioritat respecte als altres.

¿Has pensat les teves quines són i perquè?

Josep Martorell

Hola, som en Josep Martorell, de Pollença, Mallorca. La meva trajectoria professional, ha estat sempre vinculades a la venda, concretamente a la venda d immobles. Se me dona molt bé, tractar amb gent, escoltar i negociar. Acadèmicament som llicenciat en dret per la UIB, postgrau en Marketing per la UOC, Master en Marketing i Ventes per ESADE i SDA Bocconi, i Programa de Direcció General per IE